سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه 1 شهریور 1405

تحول تدریجی در زیرساخت‌های شهری؛ «دی دوم» به شبکه معابر استاندارد پیوست

3 دی 1404 - 13:04
پروژه آسفالت‌ مکانیزه کوچه «دی دوم» به مساحت 648 مترمربع، جدیدترین دستاورد طرح جامع نوسازی معابر فرعی شهر صالحیه است که با بهره‌برداری از آن، شمار محورهای بازسازی‌ شده به 17 مسیر رسید.
تحول تدریجی در زیرساخت‌های شهری؛ «دی دوم» به شبکه معابر استاندارد پیوست

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، پروژه آسفالت‌ مکانیزه کوچه «دی دوم» به مساحت 648 مترمربع، جدیدترین دستاورد طرح جامع نوسازی معابر فرعی شهر صالحیه است که با بهره‌برداری از آن، شمار محورهای بازسازی‌ شده به 17 مسیر رسید.

این عملیات عمرانی در تداوم مسیری قرار دارد که پیش‌تر شاهد بهسازی کوچه‌های مهستان ششم و هشتم، شهدای گمنام دوم، سوم و پنجم، قائم پنجم و ششم، مرداد یکم، شهریور دوم، تیر سوم، خرداد دوم، بهار یکم تا سوم و فروردین یکم و دوم بوده است.

در حالی که معمولا بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی در کانون توجه مدیریت شهری قرار می‌گیرند، کوچه‌ها و معابر محلی همچنان ستون فقرات زندگی روزمره میلیون‌ها شهروند هستند. آمارها نشان می‌دهند بخش اعظم تردد پیاده و دسترسی مستقیم به منازل، از همین شریان‌های کوچک عبور می‌کند.

غفلت از این شبکه‌ها، نه تنها موجب کاهش کیفیت زیست می‌شود، بلکه فشار بیشتری بر معابر اصلی وارد می‌کند. بنابراین سرمایه‌ گذاری در ریزساخت‌های شهری، در واقع سرمایه‌گذاری در پایداری کل سیستم ترافیکی است.

آنچه مسلم است، صالحیه در مسیر دگرگونی زیرساختی خود قرار گرفته و این تجربه می‌تواند الهام‌بخش سیاست‌ گذاری‌ های شهری در سطح وسیع‌تری باشد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
 هفتمین شب همبستگی انقلابی در صالحیه
تداوم گردهمایی های مردمی در سوگ رهبر شهید امت و در محکومیت جنایات دشمن
16 اسفند 1404 - 09:20
ششمین شب خروش مردمی صالحیه در سوگ رهبر امت و محکومیت جنایات صهیونیستی  آمریکایی
پیکر مطهر شهید حمیدرضا خانی وارد شهر صالحیه شد
16 اسفند 1404 - 09:14
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما