سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
چهارشنبه 15 مهر 1405

صالحیه؛ دیده‌بان همیشه بیدار جبهه مقاومت

25 فروردین 1405 - 08:16
چهل‌ و پنجمین رزمایش پایداری و ایستادگی
صالحیه؛ دیده‌بان همیشه بیدار جبهه مقاومت

در حالی که چهل و پنج شب از حماسه‌ سازی مستمر ملت ایران می‌گذرد و در شرایط حساس آتش‌بس دو هفته‌ای، جهان چشم به رفتار ایرانیان دوخته است، مردم غیور، حق‌طلب و ولایتمدار شهر صالحیه با حضوری کوبنده در جوار مسجد صاحب‌الزمان (عج)، معادلات استکبار را برهم زدند.

امشب صالحیه نه فقط شاهد یک تجمع، بلکه گواه یک رزمایش اقتدار بود. مردم همیشه در صحنه، دوشادوش رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، معاون عمرانی فرمانداری و بخشدار، ثابت کردند که آتش‌بس برای ایران به معنای غفلت نیست، بلکه فرصتی برای صیقل دادن سلاح بصیرت و تجدید قوای ایمان است.

شعار‌های دشمن‌شکن اهالی شهر صالحیه در محکومیت جنایات وحشیانه صهیونیسم و تجاوزات استکبار جهانی، لرزه برپیکره دشمنان قسم‌خورده‌ای انداخت که گمان می‌کردند شهادت سید و سالار شهیدان انقلاب اسلامی، خللی در اراده این ملت ایجاد می‌کند. حضور آگاهانه امشب، پیامی صریح و قاطع به رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی بود که ما ایستاده‌ایم؛ تا آخرین قطره خون و آخرین نفس.

مردم مبارز و مقاوم صالحیه در این اجتماع حماسی، حمایت بی‌دریغ و قاطع خود را از نیروهای مسلح همیشه بیدار که حافظان مرزهای جغرافیایی هستند و سرداران دیپلماسی که درخط مقدم نبرد سیاسی می‌رزمند، اعلام کردند. این حضور متعهدانه نشان داد که خیابان‌های صالحیه تا پیروزی نهایی، همچنان سنگر تسخیرناپذیر انقلاب و میعادگاه بیعت باولایت باقی خواهد ماند.

تصاویر مرتبط
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما